11 روش کاربردی برای یادگیری فنون مذاکره!

دسته بندی ها : دسته‌بندی نشده 4 ژانویه 2021 سهیلا سرگزی 1115 بازدید
11-روش-کاربردی-برای-افزایش-فن-مذاکره!

اشخاصی هستند که در برقراری ارتباط با دیگران از مهارت بسیار بالایی برخوردارند، چه رازی در آن ها نهفته است؟ در این جا همه چیز به رساندن پیام مربوط می شود. شما در ادامه این مقاله یاد می گیرید فن بیان و فن مذاکره خود را به چه صورتی تقویت کنید و چگونه واضح تر و شفاف تر صحبت کنید. مدیران مشاغل و کسب و کار ها به نحوه برقراری ارتباطات، اهمیت بسیاری می دهند. چنانچه شما عزیزان تمایل دارید ارتباطات موثرتری را برقرار کنید، می بایست فاکتور های مهم و حائز اهمیتی را همچون تسلط کامل بر روی آنچه که تمایل به گفتنش دارید و نحوه بیان کردن آن را در نظر داشته باشید. این نکته را در نظر داشته باشید که هر چند یکی از عناصر اصلی ارتباطات کلامی که شامل نحوه سخن گفتن می باشد عموما از اهمیت بیشتری برخوردار است، اما می توان گفت 11 روشی که در ادامه به عرض شما عزیزان می رسانیم نیز حائز اهمیت بوده و کمک بسیاری در یادگیری فنون مذاکره به شما می کند. تا انتها با ما همراه باشید.

 

اهمیت نفوذ کلام و فن مذاکره در زندگی

اهمیت-نفوذ-کلام-و-فن-مذاکره-در-زندگی

فن مذاکره و فن بیان و یا سخنرانی چیز هایی نیستند که امروزه در این دنیا مد شده باشد؛ چرا که بیشتر مردم بر این باورند مردمانی که خوب سخن گفتن را فرا گرفته اند و به خوبی می توانند سخن بگویند به این معناست که می خواهند تنها حرف خود را به کرسی بنشانند. اما این نکته مهم را در نظر داشته باشید که اهمیت خوب صحبت و همچنین نفوذ کلام از همان ابتدا که انسان های اولیه به سخن گفتن دست یافتند، احساس شد. این را هم در نظر داشته باشید که سخنرانی در قدیم به همین میزان که اکنون می شناسیم تبدیل نشد.

 

نخستین کتابی که با جزئیات کامل در رابطه با سخنوری و یادگیری فنون مذاکره و همچنین آموزش آن به نمایش گذاشته شد، تقریبا می توان گفت که به 4500 سال قبل باز می گردد. به این نکته نیز توجه کنید که اکثر تکنیک هایی که در حال حاضر در رابطه با فن مذاکره و نفوذ کلام و همچنین قانع کردن افراد می دانیم و یا فرا می گیریم، می توان گفت به دوران ارسطو که یک فیلسوف یونانی است، به قرن سوم قبل از میلاد باز می گردد. یک نکته جالبی که در این جا مطرح است در رابطه با آموزش های ارسطو، این است که این آموزش ها هنوز پابرجا مانده و تاریخ انقضای آن نگذشته است؛ چنانکه سخنرانان بسیار معروفی نیز همانند جان اف کندی و مارتین لوتر کینگ نیز از تکنیک هایی برای سخنوری و فن مذاکره استفاده می کنند که شباهت بسیاری به آموزش های ارسطو دارد و هنوز این نکات ارزنده کاربرد بسیاری داشته و قدیمی نشده اند.

3 دلیل اساسی برای یادگیری فنون مذاکره!

3-دلیل-اساسی-برای-یادگیری-فن-مذاکره!

اکنون در این جا سوالی مطرح است که اصلا ما به چه دلیل می بایست فن بیان و فن مذاکره را به خوبی فرا گیریم؟ در ادامه به 3 دلیل از دلایل یادگیری فن مذاکره اشاره می کنیم.

 

  • هر کسی که در زندگی شخصی خود و یا در جمعی می خواهد شخصی را در هر زمینه ای متقاعد کند و یا از خود و کار خویش در جمع دفاع کند، می بایست از این آموزش بهره مند شود.
  • اکثر کارمندان با هر سمت و جایگاه برای کسب رتبه و مقام بالاتر، می بایست از این آموزش استفاده کنند.
  • هر کسی که دارای موقعیت اجتماعی می باشد، برای این که بتواند دیگران را متقاعد کند و برای تغییر در کار و زندگی و حتی در دنیا، می بایست از این آموزش بهره مند شوند.

در ادامه با ما همراه باشید تا به برخی از روش های فن مذاکره اشاره کنیم.

 

11 روش ساده برای یادگیری فنون مذاکره!

  1. تا جایی که می توانید به صورت شمرده صحبت کنید. با هر صدایی که دارید، صحبت کردن با وضوح بسیار رمز موفقیت تان است.
  2. سعی کنید با اعتماد به نفس سخن بگویید. با خود احساس کنید سخنی که می گویید، به خودتان تعلق دارد.
  3. سخنی بیان کنید که به آن اعتقاد داشته باشید. چرا که زمانی که شما با شور و اشتیاق سخن می گویید، دیگران نیز تفاوت را احساس می کنند.
  4. سعی کنید تا جایی که امکان دارد از خودپرستی دوری کنید. شما می توانید خود را با افرادی که سطح بالاتری از شما دارند، احاطه کنید.
  5. حتی الامکان سعی کنید به صورت ملایم تر با صدای خود برخورد کنید. چرا که ابزار تخصصی کار شما، بدن تان می باشد.
  6. به نوع نشستن و یا ایستادن خود توجه بسیاری داشته باشید. چرا که به عقیده دِوُر، نحوه نشستن و یا ایستادن شما تاثیر بسیاری در سخنوری تان دارد.
  7. تا جایی که ممکن است، حواستان به زیر و بَم صدای خود باشد. چرا که استفاده صحیح و درست صدا به شما کمک می کند که بتوانید ارتباطات بسیار خوبی را با دیگران برقرار کنید.
  8. سعی کنید خودتان را از قبل برای سخن وری و مذاکره به خوبی آماده کنید. چرا که به همراه داشتن آمادگی، یک ضرورت به شمار می رود.
  9. سعی کنید که بدون داشتن آمادگی از قبل برای روخوانی، اقدام به خواندن و ضبط صدا کنید. چرا که این کار ممکن است منجر به هدر رفتن وقت تان شود در صورتی که هیچ نیازی به آمادگی نداشته باشد.
  10. برای این که بتوانید قدرت فن مذاکره خود را تقویت کنید و افزایش دهید، تا جای ممکن تمرین کنید.
  11. یکی از مهم ترین نکات برای داشتن فن عالی مذاکره، داشتن آرامش است. پس سعی کنید که آرام باشید.

11-روش-ساده-برای-افزایش-فن-مذاکره!

 

جمع بندی

سرکار خانم سرگزی، کلیه تجربیات و مهارت های خود را در قالب آموزش ها و دوره های آنلاین در اختیار عموم قرار داده تا تمامی صاحبان کسب و کار از این موارد بهره ببرند و به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنند.

در این مقاله سعی کردیم که شما را با 11 روش کاربردی برای افزایش فن مذاکره آشنا کنیم. در صورتی که تمایل به مطالعه مطالب بیشتری در این زمینه دارید، به وبلاگ شخصی سهیلا سرگزی مراجعه کنید.

همچنین اگر شما در رابطه با روش های کاربردی برای افزایش فن مذاکره و یا سایر خدمات سوالی داشتید، می توانید پیشنهادات خود را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. منتظر انتقادات و پیشنهادات فوق العاده شما عزیزان هستیم.

 

هدف ما جلب رضایت شما است. ممنون که تا پایان ما را همراهی کردید.

سهیلا سرگزی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!