کوچینگ استارت آپ ها

دسته بندی ها : بیزینس کوچینگ 11 دسامبر 2020 سهیلا سرگزی 1106 بازدید
کوچینگ استارت اپ

امروزه بسیاری از افراد بیزینس و کسب و کارهای متفاوتی را راه اندازی می کنند و اتفاقا در این مسیر هم انگیزه و تلاش بسیاری را به خرج می دهند؛ اما پس از مدتی نه تنها هیچ پیشرفتی نمی کنند، بلکه شکست هم می خورند و برای همیشه امید خود را از دست می دهند.

 

حالا تصور کنید که عده ای از مردم در زمینه بیزینس های استارت آپ ها یا به زبان ساده تر کسب و کارهای نو پا، تخصص و مهارت لازم را دارند و شما به کمک آن ها می توانید شغل خود را بهبود ببخشید و مسیر رشد و موفقیت را با سرعت بیشتری طی کنید. اما ممکن است شما فکر کنید که این گروه های متخصص در جامعه ما حضور ندارند و شما نمی توانید از آن ها کمک بگیرید؛ اما خبر خوش این است که عقیده شما کاملا اشتباه است زیرا مدت بسیاری است که این گروه های خبره تحت عنوان کوچینگ در سراسر دنیا فعالیت می کنند و تنها هدف آن ها هم پیشرفت و موفقیت کسب و کار مردم است و شما هم برای تسریع موفقیت خود می توانید که از خدمات کوچینگ استفاده کنید.

مزیت کوچینگ استارت آپ

 

مزیت های کوچینگ در بیزینس های استارت آپ!

لازم به ذکر است که همه افراد در تمام مسائل زندگی خودشان به مشورت و کمک دیگران نیاز دارند و اگر از این کار اجتناب کنند ممکن است که با ضرر های جبران ناپذیری روبه رو شوند؛ حالا اگر یک فرد بی تجربه که به تازگی بیزینس استارت آپ خودش را راه اندازی کرده است و طی یک طرز تفکر اشتباه از کوچینگ استفاده نمی کند و در واقع نقش این گروه را کاملا انکار می کند، بدیهی است که پس از مدتی در استارت آپ خود با شکست روبه رو می شود و تا مدتی طولانی امید و انگیزه خود را از دست می دهد.

 

در ادامه به برخی از فواید بی شمار کوچینگ می پردازیم:

  • موقتی بودن: عده ای از ایده پردازان و صاحبان کسب و کارها تصور می کنند که اگر با کوچینگ همکاری کنند و از عملکرد آن ها رضایت نداشته باشند دیگر هیچ گونه راه بازگشتی ندارند و برای همیشه باید با آن ها در ارتباط باشند؛ اما این عقیده به هیچ عنوان صحیح نیست به دلیل این که خاصیت اغلب کوچینگ ها موقتی بودن آن ها است و اصلا نیازی نیست که شما چندین سال با آن ها همکاری کنید؛ چرا که کوچینگ می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن شما را به اهداف و مسیر طلایی خودتان نزدیک کند.
  • قابل انعطاف: کوچینگ همانند دوست خوب در کنار سرمایه گذاران خود حرکت می کند و به هیچ وجه به آن ها دستور نمی دهد، بلکه با انعطاف کامل نظر و پیشنهاد خود را بیان می کند و شما برای پذیرفتن و نپذیرفتن ایده های کوچینگ مختار هستند. اما پیشنهاد ما به شما این است که حتما از تجربه آن ها استفاده کنید زیرا این افراد آموزش های بسیار و دشواری را پشت سر گذاشتند و کمتر اتفاق می افتد که به اشتباه و خطا مرتکب شوند.
  • ارزیابی استعداد: متاسفانه بسیاری از مردم هرگز به نقاط قوت و ضعف خود آگاهی ندارند و در این راه ممکن است که بسیاری از توانایی های مفید آن ها بی مصرف باقی بماند؛ اما اصلا جای نگرانی نیست، چرا که کوچینگ همانند یک معلم دلسوز و خبره کلیه توانایی و استعداد های افراد را مورد ارزیابی قرار می دهد و سپس مطابق با ظرفیت شما راهنمایی های لازم را عرضه می کند و مسیر موفقیت را برای همگان هموار می کند.
  • پیش بینی: حتما برای شما هم اتفاق افتاده که ایده های ناب بسیاری را در ذهن خود دارید، اما هرگز نمی دانید که چه طور باید آن ها را پرورش دهید و از خلاقیت خود استفاده کنید؛ در این شرایط کوچینگ نکات مثبت و منفی ایده شما را بررسی می کند و نکات و هشدار های لازم را درباره ذهنیت شما بیان می کند و در این شرایط شما می توانید با خیالی آسوده اقدامات لازم را انجام دهید.

چطور یک کوچینگ مناسب پیدا کنیم

 

چه طور یک کوچینگ مناسب پیدا کنیم؟

فراموش نکنید که تخصص کوچینگ تنها به استارت آپ ها محدود نمی شود و کلیه بیزینس ها باید از نظرات ارزشمند کوچینگ استفاده کنند تا بتوانند مسیر موفقیت را به درستی و با بالاترین کیفیت ممکن طی کنند.

 

احتمالا اغلب شما عزیزان پس از مطالعه این مقاله تصمیم گرفتید که از یک دوست دلسوز یعنی کوچینگ کمک بگیرید، اما نکته ای که حائز اهمیت است این است که چه طور باید با یک کوچینگ خبره همکاری کنید؟ برای این کار کافی است که به نکات ذیل توجه داشته باشید تا بتوانید برای کسب و کار خود از بهترین ها کمک بگیرید.

  • داشتن تسلط و مهارت: ممکن است عده بسیاری در این راه فعالیت کنند اما هرگز در شغل خود خبره نباشند و نمی توانند که شما را به خوبی راهنمایی کنند پس بهتر است که به میزان موفقیت در سوابق کاری آن ها توجه داشته باشید و دقت کنید که همه آن ها باید آموزش های لازم را در موسسات معتبر و مورد تایید گذرانده باشند چرا که این مراکز سخت گیری بسیاری را برای مهارت دانشجو های خود به کار می گیرند.
  • احساس صمیمیت: همان طور که در مطالب فوق هم اشاره کردیم، کوچینگ باید برای شما مانند یک دوست خوب باشد پس بهتر است که شما با آن ها احساس راحتی و صمیمیت داشته باشید چرا که در غیر این صورت ترجیح می دهید که به تنهایی مشکلات شرکت و کسب و کار خود را حل کنید که قطعا در این شرایط کوچینگ برای شما هیچ گونه سودی نخواهد داشت.

استارت آپ و کوچینگ

کلام آخر

هدف ما در این مقاله آشنا کردن شما با گروه کوچینگ و همچنین بیان مزیت های بی شمار آن بود؛ چرا که عده ای هرگز با این افراد آشنایی ندارند و مدام در کسب و کارهای خود شکست می خورند، اما شما به راحتی می توانید از نعمت کوچینگ استفاده کنید و به کمک آن ها هر روز در بیزینس خود پیشرفت کنید؛ اگر شما هم مایل هستید که بیشتر با کوچینگ آشنا شوید و از خدمات آن ها استفاده کنید کافی است که به سایت شگفت انگیز خانم سهیلا سرگزی مراجعه کنید و مطالب مربوطه را مطالعه کنید.

 

سپاس از این که تا پایان ما را همراهی کردید.

سهیلا سرگزی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :

    عضویت در خبرنامه ویژه مشتریان سیگما پلاس

    با عضویت در خبرنامه ویژه سیگما پلاس از آخرین جشنواره های سایت باخبر شوید!